Motorsloop Broux Guido

Rond 1987-1988 is het idee ontstaan om 2de hands motoronderdelen  te verhandelen.  Dit mede door het feit dat ik zelf op zoek moest gaan naar onderdelen voor een Honda 750 K7...
Voor mij is deze zaak eigenlijk begonnen als een hobby.  Er was helemaal geen intentie om dit als een full-time job uit te voeren. 
Er werd 1 moto aangekocht en heel langzaam is dat uitgebreid. 
Vanaf de eerste moto heb ik bewust alle onderdelen op lijst bijgehouden.  Het grote voordeel is dat ik vandaag nog altijd kan zeggen wat we in voorraad hebben. 

Mijn grote doelstelling was en is nog steeds DE MOTORRIJDER  helpen. Uit eigen ervaring weet ik hoe tof dat is.

Gedurende de eerste 2 jaren dat ik deze hobby uitvoerde, woonde we in een appartement.. bijgevolg... zeer beperkte ruimte om onderdelen te stockeren.  Al snel verhuisden we naar de huidige locatie.  Daar ben ik begonnen met een magazijntje onder het huis (in de kelder).  Ongeveer 60 vierkante meter groot...  Al snel bleek ook dit veel te klein te zijn.  In 1994 werd er begonnen met de bouw van een nieuw magazijn, het huidige ...Vanaf 1994 is mijn hobby dan ook mijn full-time job geworden.

In 1995 werd ter gelegenheid van de opening van het nieuwe magazijn een unieke opendeurdag gehouden. 

De jaren daarna zijn wij sterk blijven groeien, zijn er heel wat motoren bijgekocht en onderdelen gesorteerd. 

Momenteel kan u bij mij terecht in een goed geordend en gesorteerd magazijn.  Ik ben nog steeds "ENIGE WERKNEMER". Dit heeft als belangrijk voordeel dat u direct de juiste persoon aan de lijn heeft en dat ik u snel de nodige informatie kan geven.  Mijn belangrijke doelstelling is : "De klant helpen en niet het probleem van de klant groter maken".

Wandelt u even meer door onze zaak.....